Zwolle tur - retur

25-01-2013

 Zwolle tur retur.

 

Den 19. januar var datoen for årets første træk i Zwolle i Holland. I vinterens løb har ikke mindst bussen været udsat for en større renovering. Men også Rabbit g’n Mad har fået en mindre overhaling. Ikke mindst mente vi i hvert fald, at vi havde fundet nogen mindre fejl som ku være skyld, i de kvæler vi havde gennem sidste sæson. Men tilbage til bussen. Det var jo den som skulle fragte os og tractoren til Holland, og helst uden stop. Grunden til renovering var en del rust i forenden af bussen. Hun er jo en ældre dame fra 86. Så efter lidt service og rust arbejde, blev bussen lige sprøjtet lidt. Nå ja for resten, så har hele indretningen i bussen også fået en overhaling. Og i disse dage hvor det jo er så moderne med ”makeover” så kom der også en ny front på bussen. Idet hele taget er vi godt kørende. Og vi blev færdige med det sidste på bussen 10 timer før afgang. Nok timer til en god nats søvn, eller nok tid til og svampe en flaske fisherman,

Men fredag morgen var alle klar, og denne tur var indbudt to kokke, eller mulige sponsorer. Lad os nu bare kalde dem kokke indtil det modsatte er bevist. For selv om hele teamet prøvede med de bedste handles tricks, så løkkes det ikke og overtage kokkenes pragt eksemplar af en gas gril.

Ni timers kørsel og et pit stop ved grænsen senere, målet er nået Isseljehalle i Zwolle. Kokkene diskede første aften op med steaks og kartoffel salat, lækkert. Enkelte andre teams var også kommet fredag aften, så efter lide rødvin og en ”ekstra” frankfurter blev der ro i bussen.

Lørdag morgen startede hollænderne tidligt og med larmen i baggrunden vågnede vi op og så kl. var lidt over 9, så måtte vi jo hellere komme op, efter kaffen læssede vi tractoren af. Hollandske pulling fans er flinke til og møde tidligt inden trækkene, så de stimlede hurtigt sammen.

Kl. 11.00 startede 2500 kg modificeret, eller lightmodified som Hollænderen kalder det. En god klasse og se, da der er go konkurance, banen så fin ud, alle kom af sted med slæden så det tegnede godt for stævnet. MEN hold k… der er koldt i de haller. Så inden pausen samlede vi os i bussen til lidt mad og varme. Pausen bød på lidt hygge snak med fans fra udland og hjemland. Så begyndte anden afdelingen, men vi var sidste klasse så det træk ud inden vi blev vejet, men vejet blev vi da, og chaufføren kunne da godt ha snupset en frankfurter mere for 3480 var vægten. Vi blev trukket i den lille for hal og gjorde os klar. The Judge, en hollænder med 2 Rolls Royse griffon motorer afsluttede modified klassen og overraskede en del ved ”og gøre det grimme” ved ellers så suveræne team dingerink.

Nu var det superstock. Første deltager lavede full pull, men slæde gearingen blev ændret, så var vi prøvetrækker med den ny gearing, og godt for det for kaninen var gal og ville frem, chaufføren glemte vist og styre lidt for han kom over kridt stregen, men vi tog som prøve træk og så var det jo bare ud i en fart og få tanket, 5 tractorer senere var det jo os igen. Vi nåede det fint og logget fra computeren så fint ud, klar igen og for den da et træk, pull offen nået. Lækkert efter en vinters arbejde. Zapo og BE Deere sætte begge slæde ved ca 80 meter, så var der kun os og Terminator tilbage. Skulle det lykkes denne gang..

Ingen slinger i valsen, kaninen var gal igen og med fint hjul løft kom den forbi 80 meter, og forsætte? Ja helt til 88 meter. SÅDAN… nu var det kun Terminator der kunne vælte os af pinden, men med et noget uroligt træk kom han ikke længere end ca 70 meter. HALLO Vi vandt.

Tilbage i rytter gården var folk begyndt og møde op for og sige tillykke. Og fejret, det blev det, med underberg, sloths og så lavede kokkene lige engang spare ribs. Og alle var glade. Selv chaufføren fra Skelund turist som lige fik en pølse for ikke og kører med de danske tilskuere inden de havde fejret det lidt med os.

Efter ni timers kørsel op gennem tyskland og Danmark var vi hjemme igen, men inden vi forlod hallen i Holland blev vi inviteret til Super Pull i Ahoy. Så vi ligger syd over igen den 8 marts.

 

Tak til alle de danske der havde taget den lange tur for og heppe på os.

 

Således oplevet og forsøgt gengivet af Jesper Østergaard (Gummi)

 

Håber og se jer alle i Ahoy d. 9 marts.

 

Mvh.

 

Rabbit Pulling Team.

Ultimate Web