Putten

10-07-2011

 

Putten.
Vores forventninger var ikke de største inden afrejsen, for der var blevet monteret et nyt ånderør inden afrejsen men Willem Veldhuizen som har lavet motoren, var jo tilstede ved stævnet, så vi kunne jo altid spørge ham til råds.
Vi kørte hjemme fra fredag morgen og ankom til putten fredag aften, hvor stævnet allerede var godt i gang, med standard, og super standard klasser, og da vi skulle starte som sidste gruppe lørdag, var der længe til så der skete ikke noget ved at drikke en enkelt øl, som for nogles vedkommende greb om sig. Lørdag blev der sovet længe, og vi hyggede os det meste af formiddagen med morgenmad/ Brunch, for lørdag startede man først stævnet kl. 16 så dagen blev brugt sammen med de andre teams.
Endelig skulle Super stock klassen køre Henrik skulle starte næst sidst i et meget skrap felt med alle de bedste traktorer fra hele Europa 16 i alt.
Det blev til et smukt Full Pull i første træk, i lighed med en del andre, så Henrik var meget glad, for endelig så den ud til at køre som den skulle.

 

I Pull Off blev det til et træk på 99,9 meter og en 2 plads, kun 12 cm efter den Hollandske Terminator, og var det ikke fordi at der sprang en brændstof slange af den ene cylindre ved de sidste meter, havde det sikkert blevet til en første plads. Den sprungne slange bevirkede at en del metanol blev antændt under hjelmen, og en del ledninger blev beskadiget, men bort set fra dette, var vi oven ud lykkelig for resultatet.
Vi læssede kort tid efter stævnet og vendte næsen hjemad med en dejlig oplevelse i bagagen.
 
Vi ønsker jer alle en god sommer og på gensyn til Euro cup stævnet i Herning den
30-31 juli.
Mvh.
Rabbit Pulling Team.

 

 

 

 
 
Ultimate Web