Julen 2011

23-12-2011

Julen 2011.
 

Efter sæsonen var færdig, er teamet gået i dvale, og dog, der er nemlig indløbet en klage fra mor ilse over at kaninen ikke vil tage gassen, og hun ikke vil køre næste år med mindre der skete noget drastisk.

Vi har derfor taget konsekvensen og solgt motoren i Blue Rabbit til en kommende farm stock traktor, så Blue Rabbit får altså GAVEN TIL MAVEN inden sæson start i form af en helt ny motor, det bliver dog ikke en sæson hvor vi deltager i alle stævner, da vi har valgt at satse 100 % på Euro-cup med Rabbit G’n Mad i stedet, men Blue Rabbit vil da blive luftet til enkelte stævner i 2012.

Rabbit G’n Mad skal da også have GAVEN TIL MAVEN når nu morens traktor har fået det, så derfor har vi fået lavet os en ny motor og denne gang i den rigtige farve, i stedet for den gamle grimme røde farve. Farven er nu ikke eneste forskel, den nye motor har også en lidt større slagvolume, så vi nu er på 10,5 L i lighed med vores konkurrenter. Den nye motor monteres dog først i april, da vi vil køre de indendørs stævner med noget som vi ved fungere.

Til slut vil vi i Rabbit Pulling Team gerne ønske alle en glædelig jul samt et godt nytår, og på gensyn i 2012

 
Med venlig hilsen

Rabbit Pulling Team

Ultimate Web