European Superpull in Ahoy

08-03-2015

European Superpull in Ahoy​

Hjemvendt fra en fantastisk tur til European Superpull i Ahoy.
Turen var en debut, i det det var første tur med vores nye tur-bus / Lastbil,
 det var også første gang vi stillede til start med begge Super Stocks i Holland, men så skulle chancen for en god placering jo også være det større.

Vi var meget spændte på hvordan især den blå ville klare sig, da vi den sidste uge har brugt alle timer på at bygge en ny motor til den, samt et helt nyt turbo set up, da den gamle motor desværre blev slemt skadet efter vores styrt i Lochem sidste år.

Vi ankom til Ahoy sent fredag 

 

Super stock skulle starte stævnet, og til vores held var det Rabbit G'n Mad der skulle starte, for så havde vi mulighed for at tage første træk som et test pull. Slæden blev gearet om efter vores træk som i øvrigt gik helt fint, dog uden full pull, så der blev lavet en lettere gearing. Og den blå rykkede 7 pladser, mod normalt 6 for ellers skulle begge kaniner køre lige efter hinanden.

Så blev det vinderen fra Zwolle Rabbit G'n Wild's tur til at trække, og vi kørte med stort set samme set up, så vi var klar over at den gik som den skulle, og det blev da også til et sikkert FULL PULL.

Et hurtigt traktor skifte

Nu var det Rabbit G'n Mad der skulle prøve kræfter med den nye slæde gearing, og den trak ligledes et flot FULL PULL, men intet var afgjort da der var hele 7 traktore i pull offen

I pull off'en skulle Rabbit G'n Wild starte som nummer 4 og da Green Gangster Deere havde sat det ternede flag ved 59,02 meter, vidste vi lige som hvad vi havde at rette os efter. Igen en perfekt start af mor ilses røde kanin, og Henrik kan nu nok køre den i hendes fravær, for han kom ud på hele 62,11 meter, en foreløbig første plads, og en podie plads var nu sikret for Henrik men der manglede jo stadig 3 traktore og den ene af dem var den gamle blå kanin.

Også denne gang et flot træk, dog en del kortere end den røde, kun 56,96 meter blev den målt til, men da den sidste traktor, Red Alert fik koblingsproblemer i pull off'en ja så rakte det alligevel til en 3 plads på dagen for Rabbit G'n Mad, så ikke noget med vinder af European Superpull 3 år i træk, for i år var der ingen der kunne slå 

RABBIT G'N Wild.

Hvilket vi egentlig godt kan leve med, 

den har i år vundet alt hvad den har deltaget i, og vi håber naturligvis at det fortsætter.

En 1 plads og en 3 plads er teamet nu helt fornøjet med, og det gjorde hjemturen en hel del sjovere, samtidig er der stadig plads til en forbedring, men det må blive en anden gang.

Tak til vores fans, sponsore og hjælpere for støtten.

 

Rabbit Pulling Team

 

 

Ultimate Web