Eurocup Herning Søndag

01-08-2011

6 DM/Eurocup i Herning

 

Efter Putten hvor Rabbit G’n Mad blev varm, ja faktisk så varm at stort set alt hvad der hedder ledninger var smeltet, efter at en metanol slange var sprunget af, og forsaget en større brand, ja så var der en del der skulle udskiftes inden Eurocup stævnet i Herning, vi var nok også kommet lidt sent i gang grundet ferie, heldigvis kom Willem Veldhuizen fra www.bitsnpieces.nl  forbi torsdag og gav en hånd med, så vi nåede at blive klar.

Vi kørte mod Herning allerede fredag eftermiddag, mest for at gøre en tur ud af det, og hygge med de andre teams, inden det gik løs lørdag.

Vi havde fået en rigtig god placering i den åbne ryttergård, lige ved siden af www.daekimporten.dk og deres smukke piger, vi takker for lån af piger og det gode naboskab, og ser frem til at vi ses i Hjallerup.

VI fik læsset af og gjort klar, dog ankom Blue Rabbit først lørdag morgen, da vi havde lånt en lastbil i stedet for vores klodset trailer.

Lørdag sov vi længe og startede dagen med hygge omkring morgenbordet, Henrik var dog ikke så sulten som det før er set, ja middagsmaden sprang han over.

Man startede dette års Eurucup stævne med to rene DM klasser, nemlig 4500 kg Farm Stock og B-Division efterfulgt af 950 Kg modificeret inden der skulle køres Super Stock, for så at slutte dagen med 4500 kg modificeret.

Vi kunne se med det samme at banen var en med masser af bid, det som passer perfekt til vores Super Stock, vi er dog noget handicappet da vi jo køre med feltet mindste metanol motor på kun 9,7 L, hvor max tilladte er 10,5 L slagvolumen

Så skulle der køres Superstock. Vi skulle starte som nummer 16 i klassen eller først i DM serien, det så i starten ud til at der skulle køres med en meget hård slædegearing, men det så ud som om at banen bare blev bedre og bedre, efter hvert træk, hvilket også kunne ses på træk længderne. Solen var nu begyndt at genere måleudstyret, og der blev en del ventetid, lige noget der kunne få nervøsiteten frem hos manden i sædet på Rabbit G’n mad.

Endelig blev vi vinket ind, fik koblet til slæden, og fik en perfekt start, endnu et meget hurtigt Full pull, vil tror dagens hurtigste og Henrik kunne kun være tilfreds.

Vi var 8 traktorer i Pull off, så der skulle virkelig kæmpes om hver eneste meter

Og da vi skulle starte tredje sidst i pull off, havde vi lidt at gå efter.

Igen en god start af Henrik, som lavede et flot træk på 94,56 meter et par meter efter vores venner fra Norge ”You Never Know” men en foreløbig 2 plads med kun to traktorer igen blev det spændene, men dagens DM førsteplads var nu i hus,

Interaction fra Holland trak efterfølgende lidt længere, så det blev til en samlet 3 plads blandt alle Super Stock traktorer og en fantastisk dag for os blev fejret senere på aften med god mad og hygge.

Søndag

 

Vi sov hvis alt for længe for vi nåede ingen morgenmad inden der var køremøde kl. 9.30 men dog lige inden indmarchen kl. 10.45.

Dagens program var 3500 kg Farmstock, 2500kg Modificeret, Pro-stock for så at slutte stævnet af med 3500 kg Modificeret.

Dagen startede med at være overskyet, men solen fik dog igen sin magt over middag, efter de to første klasser var kørt valgte man at holde en pause inden man vil køre de sidste to klasser, hvilket sener viste sig at være knap så klogt.

Igen så det ud som om det var en hård slædegearing, men igen blev banen bedre og bedre, og da Mor Ilse skulle starte sidst tegnede det godt, og da 13 traktorer ud af 19 allerede var klar til pull-off var der kun en ting at gøre, Ilse var blevet rigtig god til at bakke til, startede i det høje gear og lavede et flot træk på 94,49 meter, det udløste et nyt forsøg da man som altid køre med 90 meter regl i eurocup.

I andet forsøg gik vi et gear ned, og igen lavede mor Ilse en flot start men den vil ikke længere ud end 93,93 meter, vi må bare erkende at Blue Rabbit ikke denne gang var stærk nok. Man startede nu på pull off og mens vi blev trukket ud af den lukkede ryttergård begyndte det at små dryppe med regn, og man var hurtig til at dække banen med plastik, men det viste sig hurtigt at plastikken skulle have været MEGET stort og dækket hele stævne arealet, for med mere end 50 mm i løbet af en time var mere end stævnet kunne bære, så man valgte klogt at aflyse, folk og publikum flygtede i hast til deres biler, men dem der havde læsset og var klar til at køre blev hurtigt bremset af den megen regn, så stort set alle måtte bugseres ud fra stævnearealet, vi havde god tid, og valgte derfor at spise noget aftensmad i den gode times tid ind til det stilnede af og vi kunne læsse i nogen lunde tørvejr og komme hjemover.

 

Tak til vores sponsorere, fans og venner for den gode opbakning

En speciel tak til:

www.bitsnpieces.nl

www.youneverknow.no

www.daekimporten.dk

 

Mvh.

Rabbit Pulling Team

Ultimate Web