Euro Cup i Ungarn

12-08-2017

Ungarn

Ungarn var oprindeligt ikke med i vores plan.....

Men i år har resultaterne flasket sig sådan at vi bare måtte afsted, i det  at vi lå på en 2 plads efter Maximum Risk med den røde kanin inden stævnet i ungarn.

Kunne vi nu få to gode resultater i årets sidste 2 Euro Cup stævner, vil vi være med helt fremme i toppen, og det skulle forsøges.

Vi kørte hjemme fra allerede onsdag, for at kunne være fremme i god tid, da vi ikke vil gå glip af det optog som hvert år går gennem byen, med alle teams med traktore, bliver fragtet på åben lastbil gennem byen, som et andet karnevals optog. En for os stor oplevelse at være en del af

Vores klasse skulle først køres søndag så der var masser af tid til at hygge med de andre teams.

Desværre blev det ikke vores dag, i det vi fik placeringer langt nede i feltet med begge kaniner.

Den blå trak voldsomt ud mod den ene side, trods ihærdig forsøg for at korrigere lykkedes det ikke, så den blev disket for at køre uden for banen.

Bedere gik det dog for Rabbit G'n Wild, som lavede et fuld pull i første forsøg, på den hårde bane, men i pull offen gik det galt.

Den mistede tænningen og sluttede på godt 89 meter hvilket rakte til en plads langt nede i feltet, desværre for os blev vores nærmeste konkurrenter til den samlede sejer i Euro cup henholdsvis nummer 1 og 2.

Så det blev en lang tur hjem, men Nanna havde fødselsdag på turen, så der var da noget vi kunne fejre.. 

 

Ultimate Web