EM i Great Eccelstone

02-09-2016

EM i England

Vi tog afsted mod England torsdag med forhåbninger om et godt stævne og en placering i top 5, og rejsen gik via Holland og så med færge over til England.

Vi ankom til Great Eccelston fredag eftermiddag, og fandt vores plads i den åbne ryttergård, og blev hurtig klar over at vi skulle hjælpes derfra, for vores Volvo sad fast. 75 mm regn i området i ugen op til stævnet havde gjort arealet blød. Vi brugte resten af dagen på hygge med de andre Teams og lidt kig på byen Great Eccelston.

Stævnet startede Lørdag og da vi først skulle køre søndag, var der god tid til at se Europs bedste pullere kæmpe om titlen Europamester, for der var jo danskere med i de fleste klasser. I Pro-Stock var det jo John Deere og den rød Ford vi skulle holde med, og de grønne fik et super flot resultat, ja det kan ikke gøres bedre, end en 1 plads. Tillykke, den røde Ford fik problemer med gearet. I 950 havde vi også 2 deltagere med fra Danmark, men det blev ikke til nogle top placering i den klasse. I Modificeret var det jo Henrik og Black Power vi heppede på, men ej heller her blev det til nogle top placering, klassens drama var nu vores ven Willem med Dobbel D som lyste op i aften himlen med en hel del flammer.  Slut på en lang lørdag, nåe ja der blev da tid til en godnat bajer ;-)

Søndag skulle vi køre som dagensanden klasse, lige efter Light Modificeret, hvor danske Poul Ager og Black Power deltog, men vi skulle jo vejes ind, så vi fik ikke meget set til den klasse, men Poul fik en flot 2 plads. 

Nu var det vores tur, ilse skulle starte som nummer 7, men ved 90 meter kom hun uden for banen, heldigvis køres der med 90 meter regl, så i andet forsøg blev det et full pull, og dermed klar til pull off. 

Henrik skulle køre som nummer 11 og lavede et sikkert full pull.

Klar til Pull off, bestod af os, og 8 konkurrenter

Henrik skulle køre som nummer 6 og lavede et rigtig flot træk, på 104,61 m, og vi var klar over at det var et godt resultat, for med 4 traktore igen, hvor ilse var den ene, men hun trak kun 101,15 meter. som rakte en 5 plads. 

maximum Risk trak 103,5 meter, så nu skulle det hele afgøres, med Manon Kools som sidste traktor. Hun trak 104,52 m kun 9 cm kortere end Henrik, så dermed blev årets Europamester fundet.

Tillykke Rabbit G'n Mad

Dagens sidste klasse var Heavy modifi, hvor det også blev en dansk sejr, i det Fenrir tog den store pokal.

Ultimate Web