EM i Finland

11-09-2011

EM i Finland.

Efter DM i Hjallerup var vi så heldig at få et wildcard til EM i Finland, fordi der var mange teams der ikke vil køre den lange tur, men vi havde aldrig været i Finland før, så vi tog imod tilbuddet, og havde valgt kun at tage Rabbit G’n Mad med på den lange rejse, da vi mente den havde de største chancer for at skabe et godt resultat.

Vi kørte hjemme fra torsdag morgen og skulle med morgenfærgen fra Frederikshavn til Göteborg, og videre med færge via Stockholm til Åbo i Finland, derfra var der 5 timers kørsel til stævne arealet.

Vi nåede frem til stævne arealet fredag aften hvor efter den stod på aften hygge med mad fra grillen og vi gik tidligt til ro, for vi skulle jo køre som stævnets første traktor, så skulle tidligt op da vi også skulle synes inden vi skulle køre.

Stævnet startede lørdag kl. 11.30 med Super Stock klassen, og vi var helt klar til at give den max gas, og det fik den….Klassens hurtigste full pull, og det tyske slædeteam var i tvivl om de ville godkende trækket, eller om de skulle stramme elastikken. Slædegearingen blev stående og vi var klar til pull off sammen med danske Hobo og 5 hollandske traktorer.

I pull offen gik det skidt, vi lavede ellers en perfekt start, men efter 30 meter trak traktoren kraftig til venstre, mere end vi kunne korrigere med bremserne, så vi kom desværre uden for banen, og vi havde dermed spildt vores chance. ØV ØV….

De to andre super stocks, havde også en dårlig dag, Hobo med en defekt motor, og Blue Power med et knust bagtøj.

Så nu kunne vi kun heppe på vores danske venner resten af stævnet, men heldigvis var vejret godt, så vi hygge os max, resten af stævnet.

Mandag morgen var det afgang mod færgen og vi var hjemme igen tirsdag aften sent, fra en mindre vellykket tur, men dog med en hel traktor, og en tur hvor vi trods alt havde hygget os.                                     

Rabbit Pulling Team.
Ultimate Web