EC i Brande

IMG_0006.JPG
04-05-2015

EC / DM i Brande

Hjemvendt fra årets første udendørs stævne, og vi må erkende at vi ikke kunne følge den gode stime som året startede ud med indendørs.

Vi skulle i år først køre Super Stock om søndagen, men vi tog nu alligevel hjemme fra fredag, for ligesom nå at hygge lidt med den andre teams, og vi skulle jo også afprøve om alt var som det skulle være i vores nye ombygget lastbil, men der mangler dog lidt endnu før den er helt som vi ønsker.

Mor ilse og Rabbit G'n Wild skulle starte Super stock klassen søndag, hvilket vi egentlig var ganske godt tilfredse med, for så havde vi mulighed for at tage det første træk som et prøvetræk, hvis et eller andet skulle drille, og ganske rigtig, der var noget der drillede, for efter en fin start og godt bid i banen mistede ilse turbo trykket ved ca 80 meter og holdt helt stille ved 91,41 meter, og der blev kæmpet meget for at finde fejlen, men vi måtte desværre opgive, det har siden vist sig at være en knækket turbo aksel. 

Rabbit G'n Mad skulle starte ca midt i feltet, og lavede et perfekt full pull og var sikkert klar til pull off, sammen med 10 andre.

I pull offen gik det desværre langt fra vores vej, Henrik fik slet ikke den rigtige bid i banen, og manglede derfor fart, så måtte stoppe ved 88,56 meter, og måtte tage til takke med en 7 plads i Euro Cuppen mens det blev til en 1 og 3 plads i DM sammenhæng for vores team.

 

Mange tak for opbakningen i Brande, samt en stor tak til vores sposore.

 

Rabbit Pulling Team

Ultimate Web