Bakel i Holland

21-09-2011
Bakel i Holland.

Efter vores hjemkost fra EM i Finland med det skuffende resultat i bagagen så det ud til at vi ville komme til at gå en meget lang og trist vinter i møde, hvis vi ikke foretog os noget, og da der jo blev kørt Euro-cup for Super-Stocks i Bakel weekenden efter EM, ja så var vi hurtige til at spørge om vi måtte køre med som demo, og vi var heldigvis velkommen.

Så vi pakkede Sille endnu engang, og endnu engang var vi få af sted, kun familien på os 4 samt Rasmus Black var på tur.

Vi kørte hjemme fra fredag middag, handlede lidt ind ved grænsen, og landede i Bakel lørdag formiddag, og da Euro-cup først var om søndagen var der rig mulighed for at opleve kampen om det Hollandske mesterskab i tractor pulling som blev afholdt på samme bane.

Søndag skulle vi starte som sidste traktor i vores klasse og vi gentog succes fra EM i Finland med et overbevisende flot træk i første forsøg, og vi var med i pull-off.

I Pull-off’en gik det dog langt bedre en ved EM og heldigvis for det, det blev nemlig til et træk på hele 103,01 meter lige efter Zensta New Borne Deere, og en flot 2 plads var i hus, og vi var meget tilfredse, for vi køre jo med klassens mindste motor målt på slag volumen, så hvad kunne det ikke have blevet til hvis vi havde en motor på de tilladte 10,5 L i stedet for vores 9,7 L ???

Men det kan vi lige nu kun drømme om. Det er bestemt noget skønnere at gå vinteren i møde med sådan et flot resultat, men der er stadig plads til forbedringer.

Vi siger fra Rabbit Pulling Team tusinde tak til vores gode sponsere, vores hjælpere, og ikke mindst alle vores mange fans, for en god sæson, med mange gode oplevelser, og ser frem mod en ny og spændene sæson næste år hvad det så end måtte bring.

God Jul og godt Nytår.

Rabbit Pulling Team.

Ultimate Web