Allingåbro Motor Festival

22-05-2017

Allingåbro Motor Festival

Et stort stævne er netop overstået, vi var spændte og nervøse for hvordan kaninerne ville klare sig på dagen, for banerne plejer ikke at være noget at skrive hjem om, men her blev vi i den grad positivt overrasket, for der var vildt godt bid i den bane, ja faktisk noget af det bedste vi havde kørt på længe...

Noget andet der gjorde os nervøse, var hvordan den røde ville klare sig, for den havde nemlig fået helt ny motor siden sidste DM.

Geddy up go startede, og tog slæden med ud på godt 55 meter, så var det Rabbit G'n Wild der skulle for slæden, kørt af Henrik i dagens anledning, da mor ilse var blevet syg. Alt gik fint, dog lød den en smule klemt de sidste 20 meter, men det blev dog til et full pull. Næste traktor var Hobo, som trak godt 86 meter, hvor den fik koplings problemer.

Så var det Rabbit G'n Mad der stod for tur, og den lavede et rigtigt, hurtigt og smukt full pull, men vi valgte st trække den fra pull off af taktiske årsager.

Nu var det Rabbit G'n Wild der skulle lave et målbart træk i pull offen for at sikre sig dagens største pokal. Vi aftalte et træk på 10 meter, men Henrik nød den gode bane, og slap først gassen ved 70 meter mærket....

 

Vi ses på torsdag i Visby.....

 

Rabbit pulling team

Ultimate Web