Ahoy

07-03-2016

Ahoy

Efter stævnet i Zwolle har begge traktorer været til service​, den røde har fået renoveret den nederste turbo, mens den blå har været totalt skilt ad, i håb om at vi kunne finde fejlen, for den går nemlig ikke helt som i gamle dage.

Fredag morgen kørte vi så mod Ahoy, en rigtig herre tur, i det fruerne havde andre planer, det var nu heller ingen problem at finde nogle der ville med.

Fredag Aften ankom vi til Rotterdam og vi hyggede lige lidt inden køjen trak oven på en lang tur. Lørdag skulle vi først køre om aften, så der var god tid til at hygge med noget godt Pulling. Lørdag aften skulle den røde starte Super Stock klassen, vi vil nu hellere have startet med den Blå for den vidste vi jo ikke hvordan gik oven på den store renovering, i det vi kunne have taget første træk som et test pull. Nu var det så istedet den Røde vi skulle starte ud med, og det gik helt forrygende med et overbevisende FULL PULL, men desvære blev slæden gjort tungere, så vi skulle ud og lave et nyt gældende træk.

Den Blå skulle starte som nummer 5, men den mangler stadig meget i at være på toppen, i det det kun blev til 56,64 meter på den 60 meter lange bane, ikke nok til at komme med i Pull off. Anderledes godt gik det heldigvis med den røde da, den lavede klassens længste træk, på hele 61,90 meter, og var sikker videre til pull offen.

I Holland kørte vi efter reglen med at de 4 længste gældende træk kommer med til Pull offen uanset træk længde, så der var et par stykker som ikke klarede full pull men alligevel kom med til den afgørende pull off.

I Pull offen skulle Agrifac ligge ud, og det blev et langt træk på hele 60,04 meter, så der skulle gives gas hvis vi skulle have en pokal. Efter Manon Kools var det Incredible Deere, og han kom ikke nær så langt, kun 58,35 meter, så nu var det os, og vi havde på fornemmelsen at vi nu nok skulle flytte flaget. Henrik blev spændt for, og gav fuld hane, men ude ved 50 meter mistede den kraft, og det blev til et træk på 58,21 meter. New Born deere sluttede finalen med et træk på 58,25 meter, så vi var kun 5 cm fra en 3 plads, men det er en ringe trøst, vi kan blot køre hjem og finde lidt flere heste. Efter stævnet, konstaterede vi at vores nederste Turbo på den røde kanin igen var stået af, så vi må hjem og forbedre den, heldigvis vare det lidt inden der atter er stævne.

 

Tak til alle jer der var nede og heppe på os, også en stor tak til vores sponsore, og alle andre der hjælper os.

 

Rabbit Pulling Team

Ultimate Web