5 DM i Korskro 2011

03-07-2011

5 DM i Korskro.

 

En lang og forventningsfuld tur til Korskro startede kl. 6 lørdag morgen,

For det var jo nu at den nye og stærkere turbo-slange på Rabbit G’n Mad skulle stå sin prøve og Blue Rabbit skulle gerne have en pokal med hjem.

Stævnet kom desværre ikke i gang til tiden grundet regn, man blev en time forsinket, så banen var måske ikke den bedste, men langt bedre end tidligere år, og regn er arrangørerne jo ikke herre over.

Vores klasser var igen slået sammen, og Mor Ilse skulle køre sidst i klassen, men desværre havde kaninen store problemer med appetitten, ja den ville ikke tage gas, så Ilse kom ikke engang for slæden, og vores team var meget stresset, for når Ilse skulle køre sidst i sin klasse, og Henrik først, når de er slået sammen, ja så bliver det lige efter hinanden.

Nu var det så Super Stock klassens tur, men så kom atter igen, men Henrik vil have sit test pull som han har rat til at kalde det, når han starter først i klassen, og det fik han trods protester fra dommerne så lov til. Rabbit G’n Mad blev hægtet for slæden og der blev gasset op til 5000 omdrejninger men turboerne ville ikke helt med til dette, så der blev forsøgt igen med lidt flere omdrejninger, og denne gang kom den fint af sted og det blev til et Full Pull. Tilbage i den lukkede ryttergård for at gøre klar til pull off, men desværre blødte den store kanin fra motoren, det så ud som om der var kommet en del olie ud fra fronten, så vi valgte at trække os fra pull-off inden det blev rigtig dyrt. Så vi måtte nøjes med en 3 plads efter Blue Power og Hobo, på sådan en trist regnvåd lørdag.

 

Med venlig hilsen.

Rabbit Pulling Team

Ultimate Web