4 DM i Testrup

27-06-2011

4 DM 2011 i Testrup.

 

Efter vores fantastiske tur til Faxe, var vi spændt på om Testrup blev lige så godt, men mindre kunne nu også gøre det.

Testrup var også stævnet hvor vores nye trailer skulle ud på sin jomfru tur, det gik fint med at få den læsset hjemme, men hold da op hvor er 13 vægtklodser tunge, for så meget vægt skal nemlig tages af, for at vi må køre med Rabbit G’n Mad på vores nye trailer. Vi undlod dog at spænde traileren efter bussen denne gang, vi vil lige se hvordan den artede sig på vejen inden, så vi havde i dagens anledning, lånt en 4-hjulstrækker med chauffør til at klare transporten af Rabbit G’n Mad.

Turen til Testrup gik fint, traktoren stod meget stabilt på traileren, og vi ankom i sikker stil til Testrup.

Banen havde fået nyt ler, og vi kunne se på de klasser der kørte før os, at det så ud som om der var godt med bid, hvilket senere viste sig at være sandt.

Pro-stock og Super-stock var som tidligere slået sammen til en stor klasse, så de skulle gøre lige efter hinanden, dog med forskellig slædegearing, vi syntes nu ikke så godt om det princip, da det giver travlhed for os i ryttergården.

Vi skulle køre som dagens næst sidste klasse og Mor Ilse skulle lægge ud, hvilket var godt nok, for Blue Rabbit kom lidt ud af kurs på vej ud af banen, og vi valgte at tage det som et prøvetræk. I første gældende træk rak Mor Ilse i vanlig stil et flot Full Pull, i lighed med de to grønne og Blue Bambino, Bukke bruse mistede en turbo og udgik.

Så var det Rabbit G’n Mad der skulle for slæden, den startede i lighed med Mor Ilse også først i klassen, det gik så bare slet ikke, Henrik kunne ikke få turbo-tryk selv om vi til dagens stævne havde fået renoveret alle turbo’ere så efter et træk hvor der manglede 99,40 meter til full pull måtte Henrik trækkes ud, en trist dag for vores super-stock.  Vi fandt senere ud af at fejlen ligger i en sprunget turbo slange

Mor Ilse skulle nu i Pull off, og da vi var den sidste der lavede full pull i første træk,

Skulle vi også starte sidst i Pull off. Mor Ilse lavede igen en perfekt start, men Henrik havde sænket trækket en smule til dette træk, for at den skulle være lettere at styre, og det kunne med garanti læses på træk længden 94,15 meter som kun rakte til en 4 plads. Så Henrik har nu fået ordre af Ilse på at holde snitterne fra den trækbom, når vi når Korskro.

 

Vi ses

 

 Med venlig hilsen

 

Rabbit Pulling Team

Ultimate Web