1 DM 2011 i Herning

08-05-2011

1 DM i Herning.

Første DM hvor vi var af sted med begge traktorer, og vejret havde vist sig fra sin aller bedste side, og banen var god, så vi var meget spændte på at komme i gang, men i lighed med sidste år havde man valgt at køre Pro-Stock og Super-Stock klasserne sammen, og da vi skulle køre som anden og treje sidste klasse, var vi spændte i LANG tid på, hvordan det ville gå.

Vi skulle køre sidst i begge klasser, og da det var Pro-Stock der lagde ud, skulle Ilse være den første, der skulle i auktion. Hun fik efter lidt tid spændt for, og lavede en perfekt start, men fik lidt problemer med at styre den, så hun valgte fornuftigt at lægge gassen, og det rakte til godt 80 meter og en samlet 4 plads, cirka 4 meter efter Bukken, og de to grønne. Et træk som vi alle var godt tilfredse med.

Endelig var det Rabbit G’n Mad som skulle i aktion. Henrik havde nu lidt problemer med at komme af sted, men det lykkes, og denne gang ville den bare tage gassen, i sådan en grad, at den mistede bidet i banen, som gjorde at den begyndte at hoppe fra side til side meget kraftig, så Henrik fik en kraftig ryste tur, og må slippe gassen. I landingen knækkede styretøjet, og hjælmen sprang op, som resulterede i, at den fik 3 små buler, så det blev kun til en 3  plads, lidt øv....

Dog ikke mere øv end at vi begge bliver klar til Allingeåbro.

Dagen gav os noget erfaring, som vi alle har brug for.

 

Med venlig hilsen.

 

Rabbit Pulling Team.

Ultimate Web